De gouden standaard voor

plantgoed van heesters en coniferen.

Vandeputte Belgium
-

Wij zijn een Belgische boomkwekerij gespecialiseerd in het produceren van heesters en coniferen in potjes van 9cm. Al jaren zijn we toonaangevend in de wereld van het groen.
Jaarlijks worden er ongeveer 5 miljoen planten gekweekt, verdeeld over een 1200-tal soorten sierheesters en coniferen. De planten worden voornamelijk gemaakt van stek, slechts een klein deel wordt van zaad en griffel geproduceerd. Onze planten zijn soortecht, gezond sterk en vertakt. Daarbovenop knippen we ze minstens 2 tot 5 keer terug voor ze geleverd worden. Bij levering zijn de planten 1,5 tot 2 jaar oud en moeten ze worden uitgeplant in volle grond of containers. 95% van de productie wordt geëxporteerd naar landen binnen en buiten Europa.
We zijn al jaren toonaangevend in de wereld van het groen. Elke dag opnieuw bieden we een optimale service, een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit en professioneel advies. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van onze jonge planten? Bekijk alvast de assortimentslijst van dit seizoen hier op de website, noem het een klein voorsmaakje van ons eindeloze aanbod. Of kom gerust langs voor een bezoek aan de kwekerij waar je de kwaliteit van onze planten zelf kan ontdekken.

  Contacteer ons

  Heeft u vragen over ons assortiment of wil u extra informatie? Wilt u de kwekerij komen bezoeken en zelf de kwaliteit van onze planten ontdekken?

  Vul dan het contactformulier in of bel ons.

  Routebeschrijving
  -

  Routebeschrijving
  -

  • Neem de autosnelweg E17 Kortijk-Gent-Brussel/Brussel-Gent-Kortrijk. Neem afrit 4 Deerlijk.
  • Volg op het einde van de afrit richting Harelbeke.
  • Ga aan de 2e verkeerslichten naar rechts: Stationstraat.
  • Na de 2e verkeerslichten komt u in de Beverenstraat.
  • Neem in deze straat de 1e straat rechts: Pikkelstraat.
  • Ga op het einde van deze straat naar rechts: Paanderstraat.
  • Neem de 1e straat links: Driesknoklaan.
  • Neem 100 meter verder de straat links. U komt aan op de boomkwekerij.
  Google Maps