Boomkwekerij Vandeputte Belgium, Driesknocklaan 49, 8540 Deerlijk - België, tel.: +32 (0) 56 72 40 54 fax : +32 (0) 56 72 40 56, info@vandeputtebelgium.be

VOORSTELLING

Vandeputte Belgium is een Belgische boomkwekerij gespecialiseerd in het produceren van coniferen en heesters plantgoed in pot en is sinds vele jaren toonaangevend in de wereld van het groen. Dag na dag wordt een optimale service aan de klanten aangeboden : een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit en professioneel advies.
Jaarlijks worden er ongeveer 5.000.000 planten in pot van 9 cm gekweekt, verdeeld over een 1200-tal soorten sierheesters en coniferen. De planten worden voornamelijk gemaakt van stek; een klein gedeelte wordt van zaad en griffel geproduceerd. De planten zijn 1,5 tot 2 jaar oud bij aflevering en zijn bedoeld om te worden uitgeplant in volle grond of containers. De producten van Vandeputte Belgium zijn soortechte, gezonde, sterke en vertakte planten: de planten worden op het bedrijf minimum 2 tot 5 maal teruggeknipt.
95% van de productie wordt geŽxporteerd naar landen zowel binnen als buiten Europa. In de boomkwekerij vindt u dit seizoen een nog ruimer aanbod van groen. U bent altijd welkom voor een bezoek aan de kwekerij waar u zal worden overtuigd van de kwaliteit van de planten.
Op deze website kan u alvast de assortimentslijst van dit seizoen raadplegen. Een klein voorsmaakje van het eindeloze aanbod.
Voorstelling
Assortiment
Voorraadlijst
Fotogalerij
Routebeschrijving
Contact